negylabnegyhonap

Utazás Ázsiában

Friss topikok

Címkék

Kambodzsa

2011.11.02. 15:08 negylabnegyhonap

 Álmaink szigetéről egyenesen a véres múltú királyságba vezetett a nagyon megterhelő 20 órás utazás teletömött mikrobusz, szupergyors, gyomorforgató hajóút és még egyéb érdekes közlekedési eszközök igénybevételével.A világ hét csodái egyikeként számon tartott templomegyüttest is megcsodáltuk, egész nap csak bóklásztunk, bújkáltunk, merengtünk ebben a spirituális fellegvárban.Ma már a fővárosban, Phnom Penh-ben költöttük el vacsoránkat egy utcai kifőzdében ami nagyon ízlett mindkettőnknek, hozzá pedig legújabb kedvencünket a cukornád préselt levét ittuk persze jó sok jéggel lehűtve.Az ide tartó út pihenőjében szintén utcai talponállót választottunk, hatalmas békát csemegéztünk grillen sütve és Kriszta még egy darab sült Tarantula pókot is szerzett nekem amit tüstént megkóstoltam és nagyon ízlett!

 Holnap újból nagyot ugrunk térben és időben egyaránt, sajnos ennek egy 4-5 órás repülőút és 8-9 óra várakozás lesz az ára a kuala lumpur-i repülőtéren.Semmi kedvünk hozzá.De ha minden jül halad akkor legközelebb Indonézia több százezer szigetének egyikéről jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://negylabnegyhonap.blog.hu/api/trackback/id/tr593347954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása