negylabnegyhonap

Utazás Ázsiában

Friss topikok

Címkék

Utolsó napjaink Kínában

2011.10.21. 14:53 negylabnegyhonap

 Elbúcsúztunk ma Dalitól és Caicun-tól. Megettük utolsó ebédünket a kedvenc helyünkön a Sister's Café-ban. Az idő borongósra váltott az elmúlt napokban, ez nem is zavart bennünket a lustálkodásban és alig várjuk, hogy délnek vegyük az irányt! Holnap egy délelőtt induló busszal visszautazunk a tartomány központjába Kunming-ba és ott is töltjük az éjszakát.Kényszerűségből, hiszen másnap reggel indulunk is tovább Hekou-ba ami már közvetlenül a Vietnami határon fekszik.Ez a távolság ismételten 8-9 óra buszozásba fog kerülni.Terveink szerint ezért ebben a határmenti városban töltjük el utolsó "kínai" éjszakánkat.Kicsit aggódunk az átjutás miatt mégpedig azért mert egyikőnk elhagyta az országba való belépéskor kapott hivatalos papírt ami a kilépéshez is szükséges:)Ha minden rendben zajlik akkor 24-én már mindketten Vietnamból jelentkezünk.Irány Hanoi!!!

És ezúton szeretnénk megköszönni Zavinak és Beninek a közreműködést!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://negylabnegyhonap.blog.hu/api/trackback/id/tr973320064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annuschki 2011.10.23. 21:50:49

na kiraly, hogy jol vagytok es remelem az a papir vagy elokerul, vagy atengednek igy is. ha nem akkor majd megyek meglatogatni caicunban es megismerkedem alival!!
süti beállítások módosítása